Vorige Volgende
Versterk uw HRM discipline!

Versterk uw HRM discipline!

Zoals bij veel van onze opdrachtgevers bekend, is HRM een van de kernkwaliteiten van rondagroep. Middels dit artikel brengen wij onze mogelijkheden voor uw organisatie onder uw aandacht.

Om organisatorische ontwikkelingen binnen uw organisatie te kunnen vormgeven en leiden, bestaat vaker de behoefte om op onderdelen extra te kunnen ondersteunen met de juiste HRM expertise.

Naast de kernverantwoordelijkheid van HRM, zoals uitvoering, advisering en optimalisering van uw in- door en uitstroom van personeel, zijn wij sterk in  werving en selectie, bindings-, ontwikkelings- en arbeidsvoorwaardenbeleid, ontslag en outplacement. Ook van “werk naar werk”, behoort tot de mogelijkheden.

Ontwikkeling van leiderschap binnen uw organisatie. Leidinggevenden, maar ook het zelfleiderschap c.q. zelfsturing van uw medewerkers vraagt vaker expertise die niet meteen in huis is.

Ontwikkelings- en veranderingsvraagstukken op organisatie-, team- en individueel niveau.

Onze ruime werkervaring op het gebied van HRM hebben wij opgedaan bij zowel profit als non-profit.

U kunt rekenen op een adviseur die met u meedenkt en vooral meewerkt, betrouwbaar en loyaal is en beschikt over up to date kennis. We zijn energiek, motiverend en werken vanuit het talent van mensen.  We beschikken over adviseurs die op zowel uitvoeringsniveau, tactisch alsook strategisch niveau kunnen werken.

De dienstverlening van rondagroep beperkt zich niet tot HRM. Ook teamontwikkeling, projectmanagement, efficiëntie van bedrijfsprocessen, training van creativiteit en ontwikkeling van zelfsturing binnen uw organisatie, behoren tot de mogelijkheden.

Graag willen wij u er op attenderen dat onze inzet en tarief in dialoog met u vastgesteld worden. Wij geven er de voorkeur aan om ingezet te worden op een ontwikkelingsopgave.

Indien u belangstelling heeft en meer informatie wenst, kunt u vrijblijvend contact leggen met een van onze adviseurs. 

Contact
A. Aylvalaan 24
P. 6212 BC Maastricht
T. +31 (0)43 70 74 417
E. info@rondagroep.nl