Organisatie

Interim management

De behoefte aan een interimmanager kan ontstaan om diverse redenen. Er is een leidinggevende binnen uw organisatie vertrokken en deze dient tijdelijk vervangen te worden, de organisatie dreigt uit koers te raken en er dient snel ingegrepen te worden of u bent op zoek naar een tijdelijke aanvulling voor uw managementteam als inspiratiebron of sparringpartner. Maar de behoefte kan ook ontstaan uit een organisatieadvies dat door Rondagroep aan u is voorgelegd.

Wat de aanleiding ook is, wij kunnen u helpen. Onze adviseurs zijn volledig uitgerust met de competenties, kennis en ervaring om de rol van interimmanager binnen uw organisatie vakkundig ten uitvoer te brengen. Wij ondersteunen daarbij op het juiste niveau en maken gebruik van branche specifieke kennis en ervaring.

U kunt daarbij vertrouwen op volledige commitment van Rondagroep. Wij geloven in korte en krachtige interim inzet en aanzienlijk minder in langdurige interim-periodes. De invloed neemt namelijk drastisch af zodra interim routine wordt. Wij gaan daarom samen met u op zoek naar een resultaatgerichte oplossing die u in staat stelt om zaken blijvend te verbeteren. Onze aanpak is gericht op continuïteit, vernieuwing en verandering.

Wij hebben reeds tal van interim opdrachten naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers uitgevoerd. De opdrachten zijn zeer divers van omvang en invulling, van algemene directievoering tot zeer specifiek zoals het tijdelijk acteren als HRM-manager.

Contact
A. Aylvalaan 24
P. 6212 BC Maastricht
T. +31 (0)43 70 74 417
E. info@rondagroep.nl