Vorige Volgende
Vacature HR adviseur (vaste positie)

Vacature HR adviseur (vaste positie)

Voor een van onze vaste en vooraanstaande opdrachtgevers is rondagroep op zoek naar een HR Adviseur voor het invullen van een vaste positie.

                          (Medior of Senior) HR adviseur

                         (1.0 fte, deeltijd is bespreekbaar).

Jouw passie: medewerkers en leidinggevenden faciliteren in alles wat met modern HRM te maken heeft!

Werken binnen een internationale onderwijsomgeving wat zich kenmerkt als dynamische complex en ontwikkelingsgericht. Binnen deze organisatie is HRM volop in beweging. De HR-adviseur werkt op het snijvlak vanuit de vraag van de organisatie en de loopbaanwensen en -mogelijkheden van medewerkers. De HR-adviseurs zijn in staat om beweging te creëren vanuit een eerstelijnsrol met een sterke klantfocus waarbij professionele tools en werkwijzen worden ingezet om een duurzame en wendbare organisatie te creëren, waarbinnen medewerkers duurzaam inzetbaar blijven zowel binnen als buiten de eigen organisatie.

Ondersteuning van management en medewerkers vindt in hoofdzaak plaats door HR-adviseurs die werkzaam zijn in de decentrale eenheden. De HR-adviseurs worden hierbij ondersteund door onder andere het Beleids- en juridische medewerkers (2e lijn HR) en een Staff Career Center. De HR-adviseurs zijn verantwoordelijk voor de ondersteuning en de advisering bij de vormgeving en/of uitvoering van alle HRM-aspecten in de breedste zin. Onderdeel van het takenpakket is coachen en adviseren van een diverse groepen leidinggevenden, gevraagd en ongevraagd advies geven over bijvoorbeeld mobiliteit, toepassing van de CAO- en Arbogerelateerde zaken.

De HR afdeling zit in een transitieproces modern HR beleid en heeft de ambitie binnen een paar jaar naar een positie tussen de beste werkgevers van Nederland te brengen. Het professioneel zichtbaar en herkenbaar uitvoeren van de 4 rollen uit het HR-model van Ulrich aangevuld met de 2 nieuwe door de klant aan het model toegevoegde rollen van Employer Branding Specialist en Independent Career Counselor staan hierbij de komende jaren centraal.

Welke arbeidsvoorwaarden worden aangeboden?

  • Een afwisselende baan bij een onderwijsinstelling, direct in dienst bij de opdrachtgever. 
  • Je wordt beloond met een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring passende binnen de CAO. 
  • Minimaal € 3.637,- en maximaal € 4.978,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering 8,3%. 
  • Je bouwt naar rato 29 dagen per jaar op, hebt optioneel 12 adv dagen en je ontvangt vakantiegeld en eindejaarsuitkering over je verdiende salaris.
  • Een 38-urige werkweek, die je met verlof met twee uren kunt verhogen of verlagen.
  • Diverse trainings- en opleidingsmogelijkheden.

Wat vragen we van jou?

Je beschikt over een academisch denk- en werkniveau. Je hebt inmiddels minstens 3 tot 5 jaar werkervaring als HRM-adviseur in een brede HR-adviseursfunctie.

Je bent autonoom, proactief, omgevingsgericht, organisatiesensitief, analytisch, hebt overtuigingskracht en empathisch vermogen.

Je schrijft gemakkelijk en helder in het Nederlands en in het Engels.

Interesse? Neem contact op met Folker (06-45494979) of Eelko Ronda (06-21502901) of stuur je reactie in naar info@rondagroep.nl, onder referentie HR202059.

Contact
A. Brusselseweg 481 a
P. 6218 HW Maastricht
T. +31 (0)43 70 74 417
E. info@rondagroep.nl