Vorige Volgende

rondagroep zoekt partners

Vanwege een toenemende vraag zoeken wij versterking van ons team. Hierbij denken wij aan samenwerkingspartners met werkervaring als extern organisatieadviseur, HRM en financieel interim adviseur of trainer/coach. Je bent ondernemend, gedreven en onafhankelijk in je mening. Je bent een authentieke persoonlijkheid met lef.

Je bent inhoudelijk sterk en krijgt mensen in beweging en zaken voor elkaar, ook op commercieel gebied. Je bent in staat om klanten te begeleiden in hun ontwikkeling door het faciliteren van organisatie ontwikkelingstrajecten, trainingen en teamontwikkeling en individuele coaching. Je hebt een afgeronde HBO en/of academische HRM en/of bestuurskundige opleiding afgerond. Een aanvullende Master opleiding op vergelijkbare kennisgebieden is een pre.

De doelstelling is om gezamenlijk te bouwen aan ons netwerk, te acquireren en hoogwaardige adviesopdrachten uit te voeren.

Rondagroep staat bekend om haar kwalitatieve uitvoering van adviesopdrachten binnen de lokale overheid, onderwijs, consultancy en zorg. Rondagroep is voornamelijk actief binnen de provincies Limburg en Brabant, maar voert in toenemende mate ook opdrachten buiten deze regio. Verder biedt de rondagroep een platform voor persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en innovatie op het gebied van leiderschap en zelfsturing.

Heb je ervaring in deze kernmarkten dan wel binnen bovenstaande inhoudelijke speerpunten, herken jij je in onze missie en werkwijze en staat (persoonlijke) ontwikkeling voor jou centraal? 
Neem dan contact op met Folker of Eelko Ronda.

Contact
A. Brusselseweg 481 a
P. 6218 HW Maastricht
T. +31 (0)43 70 74 417
E. info@rondagroep.nl